top of page

Подарунковий МАРАФОН для вчителів, власників книги "Радість бути вчителем"


Весна - це свіжість і подарунки!

Вже зовсім скоро мій подарунковий МАРАФОН для вчителів, власників книги "Радість бути вчителем". Початок - 1 квітня - Орися Сідляр

Що дасть Вам цей марафон?

Ви перестанете говорити про вигорання і займетеся розвитком та процвітанням! Бо там, де є сенс, немає місця вигоранню.


Обов'язкова умова участі - наявність у Вас книги "Радість бути вчителем", адже саме у ній зібрані усі завдання, які необхідно буде виконувати та потрібні тексти, що наводитимуть Вас на правильні думки А сама участь в марафоні абсолютно безкоштовна. Це мій весняний подарунок усім тим, хто хоче передавати свої знання іншим довгі роки і при цьому отримувати неабияке задоволення від своєї роботи.


Як відбувається?

Марафон триває 42 дні! Для цього буде створено закриту групу у ФБ, до якої Ви будете долучені напередодні. Щоранку в цій групі з'являтиметься пост від мене з завданням на день і посиланням на сторінки в книжці, які треба буде прочитати (зазвичай 2-3 ст.) і написати один короткий коментар (щоразу це буде відповідь на якесь одне запитання).

Один раз на тиждень в групі відбуватиметься прямий ефір, де я буду аналізувати пройдені теми та допомагати Вам якісно працювати над собою.

Які теми включені?

1. Якісне спілкування з дітьми та колегами. 2. Звідки брати ресурс і де знайти джерело енергії? 3. Як самому собі стати авторитетом? 4. Як позбутися зайвого і наповнити життя потрібним? 5. Відмова від перфекціонізму. 6. Ставлення до себе з повагою і любов'ю. 7. Як впливати на свій настрій? 8. Для чого Вам кордони? 9. Перехід від порад до рішень і дій! 10. Переформатування пояснень так, щоб Вас хотілося слухати! 11. Як запитувати так, щоб отримати потрібні відповіді? 12. Як стати тим, кого найбільше потребують учні?

Якщо Ви вчитель, вихователь або наставник та бажаєте поспілкуватися в колі однодумців, отримати нові ресурси, готові виконувати завдання й вчитися, тоді запрошую до участі в марафоні! Для цього в коментарях пишіть: маю книгу і беру участь. Якщо книги у Вас покищо немає, але Ви хочете стати учасником марафону, тоді пишіть: хочу книгу і беру участь. Є ще час і книгу Ви точно встигнете придбати до початку марафону, який розпочнеться 1 квітня!
З радістю працюватиму з Вами для Вашого натхнення і розвитку!

Джерело: Facebook.com

bottom of page