top of page

Розпочато реєстрацію на онлайн курс пані Галини Теслюк «Жінки Біблії Частина ІІ»


Розпочинаємо реєстрацію на онлайн курс пані Галини Теслюк «Жінки Біблії: історії натхнення для сучасних жінок. Частина ІІ. Жінки Нового Завіту».

Початок курсу: 30 березня 2021 р.

Реєстрація триватиме до 29 березня 2021 р.


Структура курсу: Курс складається з 8 тем і триватиме 1 місяць (по 2 відеоуроки в тиждень). Відеоуроки можна буде переглядати протягом курсу в зручний для Вас час і ще протягом місяця після закінчення курсу. Після кожної теми буде домашнє завдання. Ті учасниці, які будуть виконувати завдання, вкінці курсу отримають сертифікат.

Теми, які будуть розглянуті у курсі: - Новий Завіт і жінки у ньому; - апостол Павло про жінок; - жінки у Христових притчах; - жінки на соціальному маргінесі; - жінки та сексуальність; - Марта і Марія, чого навчає ця історія; - жінки-мироносиці та їх свідчення у євангельських розповідях; - жінки-місіонерки Доброї Новини.

Крім відеоуроків протягом курсу відбудуться 2 спільні зустрічі учасників курсу з пані Галиною Теслюк через Zoom. Під час цих зустрічей можна буде обговорити курс та поставити питання ведучій.

Авторка та ведуча курсу Галина Теслюк – кандидатка наук з богослов’я, доцентка кафедри біблійних наук філософсько-богословського факультету УКУ. Сфера наукових зацікавлень – біблістика, культурна пам’ять, жіночі студії, історія давніх близькосхідних держав.


Умови реєстрації: 1. Заповнити реєстраційну форму за посиланням https://bibleschool.apostol.ua/wb_nz_0 2. Скласти пожертву за курс 300 грн. Реквізити для пожертви https://bibleschool.apostol.ua/pay 3. На електронну скриньку Біблійної школи apostolbible@gmail.com вислати фото або скрін квитанції про пожертву, обов’язково вказавши в листі за який курс і свої прізвище та ім’я.

• Всім зареєстрованим учасникам, які виконали попередні три пункти реєстрації на електронну скриньку прийде пароль до особистого кабінету. Особистий кабінет («Мій кабінет») знаходиться на сайті Біблійної школи Апостол https://bibleschool.apostol.ua Логіном буде адреса Вашої електронної скриньки. В особистому кабінеті Ви зможете переглядати відео з курсу. Учасникам, які зареєструвалися на цей курс, але раніше вже брали участь у курсах Біблійної школи Апостол доступ до цього курсу буде наданий за попереднім паролем.

• Двічі на тиждень – у вівторок та четвер у Вашому особистому кабінеті на сайті будуть відкриватися нові відео з курсу.

• Просимо всіх, хто зареєструвався і склав пожертву, подати запит на приєднання до групи у фейсбуці https://www.facebook.com/groups/2869389583319993

Увага! Якщо Ви зареєстровані у фейсбуці під іншим ім’ям/прізвищем/псевдонімом, ніж Ви вказали при реєстрації на курс – напишіть нам приватним повідомленням на сторінку біблійної школи, щоб ми могли додати Вас до групи.

Якщо у Вас виникатимуть питання, пишіть нам на електронну скриньку apostolbible@gmail.com, або телефонуйте за номером 068 400 1122 (з 10.00 до 18.00).

Пожертви за курс спрямовуються на покриття витрат, виготовлення нових онлайн курсів, закупівлю необхідного обладнання та розвиток Біблійної школи.


36 переглядів0 коментарів
bottom of page